vineri, 5 decembrie 2008

S-a incheiat perioada de test pentru Google Chrome

Dupa 100 de zile de la lansare, browser-ul Google a ajuns la maturitate. Desi se zvonea ca se va renunta la versiunea Beta la inceputul lunii ianuarie, acest eveniment s-a petrecut mult mai devreme, cu trei saptamani inainte de data stabilita initial.

In ceea ce priveste Chrome, compania Google a urmat un principiu bine definit in marketing, cunoscut sub denumirea de «under promise, over deliver» («promisiuni mici pentru fapte ce depasesc asteptarile»).

Marissa Mayer, vice-presedinte Google, a declarat ca Google Chrome a trecut printr-o perioada scurta de test fata de alte servicii, printre care se numara Google Book, Google Scholar si chiar Gmail.

Sunadar Pichai, vice-presedinte al departamentului de dezvoltare al companiei Google, a adaugat ca Google Chrome a ajuns mult mai devreme la maturitate datorita eforturilor depuse pentru ameliorarea performantelor browser-ului.

Astazi Google Chrome este foarte bine pus la punct, elementele sonore si video functionand corect in cadrul paginilor. De asemenea, paginile se afiseaza mult mai rapid, iar browser-ul detine mai multe functii. Cu toate aceste avantaje, Google Chrome doreste sa castige suprematia.

Reprezentantii Google au anuntat ca versiunea oficiala a browser-ului Google Chrome nu este disponibila deocamdata pentru Mac, dar ca aceasta este una din sarcinile urgente ale companiei.

Official Google Blog: Google Chrome

Niciun comentariu: